Digraf

Izrada e-shopa

Reklamiranje i prodaja proizvoda preko inetrneta su već godinama rašireni širom sveta. Poslednjih godina ovakav vid poslovanja i kod nas sve više uzima maha. I pored početnog skepticima, online prodavnice stiču sve veću popularnost, a sa sobom nose i veliki niz pogodnosti. Jednostavnim pristupom online prodavnicama skraćujete vreme kupovine, dobijate detaljne informacije o proizvodu, a neretko štedite vaše vreme i vaš novac.
Dobra prezentacija vaših proizvoda može da vam donese višestruku korist. Dobijate sjajnu priliku da poboljšate vašu prodaju, a takođe i da povećate broj potencijalnih kupaca. Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid poslovanja, mi vam nudimo sjajne uslove za to. Garantujemo profesionalnu izradu e – shopa po pristupačnoj ceni.
Tim naših stručnjaka vam nudi kompletnu uslugu koja podrazumeva bezbedan web hosting, instalacije, podešavanje skripte, kao i održavanje i unos artikala. Za proširenje posla možemo da vam omogućimo nalog za uplate iz inostranstva, PayPal, Moneybookers, 2Checkout. Tu je naravno i nalog za mogućnost plaćanja na domaćem tržištu, poput Visa Electron, Visa Gold, Visa Debit i drugo.
Ukoliko vi imate neki predlog ili zahtev, naš tim će vam izaći u susret. Kvalitet koji dobijate je zagarantovan. Kvalitetan e – shop će poboljšati vaše poslovanje, a mi smo tu da vam u tome pomognemo.