Digraf

Dizajn Banera

Šta je baner i zašto je neophodan?
Baner je reklama, slika ili kratka animacija raznih veličina i formata. Baner je logo, odnosno svojevrsni identitet neke kompanije. Sadrži neki vid primamljivog slogana koji pretraživače interneta poziva da posete određeni sajt. Danas se baneri smatraju za najpopularniji i najčešći vid reklamiranja na internetu.
Postoje dve osnovne vrste banera. To su
Statični baneri – najčešće su u obliku slike formata JPG, NPG ili GIF.
Animirani baneri – reč je o kratkoj animaciji u GIF ili SWF formatu. Ovakav vid banera je najrasprostranjeniji i najpopularniji.
Baneri imaju nekoliko funkcija. Koriste se za povećanje prodaje određenog proizvoda. Zatim obaveštavaju potrošače o novim proizvodima. Na kraju, oni služe za promociju vašeg imena, odnosno za brendiranje. Dimenzije banera možete da birate iz standarda ( 120 x 60, 160 x 60, 180 x 150, 400 x 240, 250 x 250, 336 x 280, 468 x 60 ), ili po merama koje želite. Mere zavise od prostora koji imate za reklamu.
Izrada banera može da vam donese višestruku korist. Vaše poslovanje može drastično da se poboljša sa adekvatnom i pravovremenom reklamom. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u izradi banera. Kvalitet koji vam mi nudimo je zagarantovan. Kontaktirajte nas i recite kakvu reklamu želite. Mi ćemo je u kratkom roku dizajnirati za vas.